SIAKAP RAHMAT LAGI - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SIAKAP RAHMAT LAGI

Assalamualaikum…

RAJIN pulak malam-malam ke Restoran Siakap Rahmat lagi.
Sudahlah jauh, esoknya kerja pulak tu..
Ini kisah Sabtu lepas, biasanya kalau Sabtu jaranglah keluar makan memandangkan nak berehat panjang sebelum hari bekerja esoknya tapi disebabkan ditinggalkan Pak Inche yang bekerja luar kawasan maka kira timbal baliklah, upah kena tinggal, hahaha.

Bukan main lagi orang balas dendam kena tinggal ni semua jenis hidupan laut masuk dalam senarai, huwa huwa huwa..
Siakap Goreng RM30
Kailan Ikan Masin RM5
Ketam Goreng RM7
Siput Sedut RM5
Kerang Rebus RM4
Sotong Goreng Tepung RM10
Udang Goreng RM11


Laichikang RM4

Campur-campur Nasi Putih 3, 3 jenis minuman dan ulam-ulaman kena bayar RM94.
Puas hati laaa.. selalu makan kat Seafood Restaurant ambil tiga empat laut jer dah seratuih.
phewwwwwwww!

Lokasi :
Restoran Siakap Rahmat
Kg Pasir Putih, Pasir Gudang

Alahhh.. google maps jer, mesti jumpa punya!


6 comments:

  1. Bestnya
    Harganya sangat mesra pengguna

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaaaaaa lamanya tak ke sini..

    ReplyDelete
  3. nampak sedap tu ha...kalau SA dapat ni...x pandang kiri kanan

    ReplyDelete
  4. aduii...kalau tau pi ngendeng sekejap..hahahah

    ReplyDelete
  5. terlapar balik pulak nengok makanan2 kat sini..tadi kat entri menate belum lapar lagi..aahahaha

    ReplyDelete
  6. permisi min numpang share ya :)
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat di f@ns*p0ker || add pin black.berry 55F97BD0
    segera dapatkan promonya dan menangkan uang jutaan rupiah hanya dengan minimal deposit 10.000
    ayo buruannn ditunggu apa lagi cepetan daftar ya ditunggu lo ^^

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih