PENCARIAN PEMBACA BLOG KE 5555555

Assalamualaikum... 

SEMPENA tahun ke 10 berblog,  Sk akan mengadakan pertandingan pencarian pembaca/ pengunjung blog Sk yang ke 5555555. Perghhh..  Orang lain berpuluh juta,  kita baru nak masuk 5 Juta kunjungan ni pun kecoh ek..  Hahaha. 

Syarat pertandingan adalah wajib follow atau like :

Pembaca yang telah mematuhi syarat pertandingan di atas,  cuma perlu screen shot Total Pageviews yang mempunyai angka 5555555 untuk layak memenangi hadiah berupa wang tunai RM100.

Contoh Screen Shot

Hantar screen shot anda ke whatsapp 0127844524.

Jommmm kita tunggu siapa yang menangggg!! 

Notakaki : Terbuka kepada semua pembaca yang mempunyai akaun simpanan Malaysia sahaja. 

8 comments:

  1. Wowww lama kann menulis diam tak diam..
    Kita Bulan Ogos ni masuk laaa 11tahun menulis..

    Nk joj laaa nanti hehehe

    ReplyDelete
  2. eeeee tak sabarnya nak tunggu 5555555...kene bukak hari2 nampaknya ni

    ReplyDelete
  3. gigih aku refresh tiap 1 saat..hahahahhaha..okbaii

    ReplyDelete
  4. hahahahaa.nak.refresh jugak lerr gini.. hahahaah

    ReplyDelete
  5. nampaknya kena rajin skodeng blog kak seri nih.. mana tau ada rezeki kan.

    ReplyDelete
  6. wahhhh mudah2an ada rezeki babay ilham hehehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih