Assalamualaikum...
DAH beberapa kali Encik Rizar ajak makan kat sini. Tapi asyik tak jadi.. Banyak betul alasan untuk tak makan di sini. Contoh.. Tak ada parking, parking jauh, leceh, meja tak ada, kena beratur, mahal dan macam-macam lagilah. Tapi, nak tutup 2018 kita pergilah supaya tak disebut-sebut lagi
😁😁😁
Yang istimewa di sini, nasi goreng dibungkus daun pisang selepas digoreng dan dihantar panas-panas ke meja. Goreng pulak guna kuali burger tu haa..
Dulu.. Sedap jugaklah nasi goreng ni, tapi ni rasa macam nasi goreng kicap.
Rm8 sebungkus
Ikan Pari Bakar Sambal
Sambalnya rasa macam sambal tumis hangit.
Rm45.50 setengah ekor
Kata kangkung murah
Tapi ni RM7 sepiring
Oh, agaknya belacan mahal
😤😤😤
Sotong Bakar Sambal
RM21 seekor
Agaknya kalau ambil. Lobster tu entah berapa ratuih kena semelih..
Last laaaa!
Kekekeke kita dah lama pangkah Kak makan sini, sebab mahai dan tak sedap..
ReplyDeleteSekarang ramai pergi dekat Taman Bukit Dahlia belakang Proton anak Lin kerja..
Sama juga nasinya macam ni dan murah, orang melayu kita..
Lin je belum try, kawan-kawan semua dah try..
Macam mahal aje rasanya.
ReplyDeleteIkan pari tu berapa sen sangat kalau beli sendiri di pasar
baru ingatt nakk pi merasee... alahai.. pengasashashtag #makanmakankurus dah kata gini...hahaahhaa...
ReplyDeleteMak ai kak..mahalnyaaa..huhuhu..nak pergi pun kena fikir berapa kali
ReplyDeleteuih...mahalnya..rasa macam tak berbaloi kalau Mak inche #makanmakankurus kata hidangan tak sedap..at least kalau sedap ,bayar mahal pun puas hati..
ReplyDelete