PERTEMUAN YANG MENDEBARKAN - Alam Sari Di Tanah Jauhar

PERTEMUAN YANG MENDEBARKAN

Assalamualaikum...


"Ai is berdebor," kata Kak Zuraidah dalam mesejnya pada Sk di instagram. Jangankan Kak Zu,  Sk pun berdebar juga sebab ini pertama kali Sk akan bertemu dengan Kak Zu yang memenangi cabutan bertuah menemani Sk ke Food Review di Pulai Springs Resort Johor Bahru. 
Bagi mereka yang mengikuti Sk di ig dan fb,  tentu perasan Sk mencari pengomen bertuah untuk dibawa ke food review di salah sebuah hotel di JB. 


Sama-sama ulat buku,  kami kenal melalui kelab peminat Novelis Maria Kajiwa.  Sk sendiri pada mulanya agak keliru juga macammana kami kenal di laman sosial,  geng masak-masak ke,  geng makan-makan atau geng jalan-jalan.  Tulah Kak Zu kata,  dari kelab buku,  hihi.  Haaa..  Sk ingat Kak Zu blogger pencen,  bukan katanya,  hihi. 

Semoga ikatan persahabatan kita berkekalan bukan setakat ini sahaja ya Kak Zu.  Semoga ada pertemuan seterusnya kedua dan ketiga,  insyaAllah... 

Amiinnn. 

5 comments:

  1. MashaAllah. Semoga persahabatan kalian kekal sampai bila2.

    ReplyDelete
  2. wahhh ni ya pengomen bertuah sempena jalan2 ke lahad datu n sandakan tu! alahai, tak sempat beramah mesra hari tu...patut la akak duk kenal2kan dari jauh...hahahah

    ReplyDelete
  3. wowwwww...lepas nii ain nak buat jugakkk lerrr masak bersama tak cukup bahan takpe , janji masak . hahahhaa.

    ReplyDelete
  4. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih