Bila Tahun Baru Cina Tiba... - Alam Sari Di Tanah Jauhar

Bila Tahun Baru Cina Tiba...

WAH.. wah.. wah, hari ni Yaya senyum sampai ke telinga bila melihat babanya menjinjit bakul sia berisi kuih muih sempena Tahun Baru Cina. Lah... ni sapa pulak yang nak raya. Bukan ke kita sambut Raya Aidilfitri baru je tiga empat bulan lepas.
Masuk je ke kereta my hubby menyerahkan sekeping kad, jemputan 2 hari satu malam untuk dua orang di Blue Wave Hotel, Johor Bahru.. wow.. best!
Dalam bakul Sia pemberian hotel Blue Wave ada kuih kapit gulung, biskut cornflakes, biskut coklat, kuih bakul dan dua biji limau XXL. Terima Kasih untuk Grand Blue Wave atas ingatan yang tidak pernah putus setiap kali tiba musim raya, tak kiralah raya apa, kita 1Malaysia.. i like..

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih