MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Thursday, February 4, 2010

Bila Tahun Baru Cina Tiba...

WAH.. wah.. wah, hari ni Yaya senyum sampai ke telinga bila melihat babanya menjinjit bakul sia berisi kuih muih sempena Tahun Baru Cina. Lah... ni sapa pulak yang nak raya. Bukan ke kita sambut Raya Aidilfitri baru je tiga empat bulan lepas.
Masuk je ke kereta my hubby menyerahkan sekeping kad, jemputan 2 hari satu malam untuk dua orang di Blue Wave Hotel, Johor Bahru.. wow.. best!
Dalam bakul Sia pemberian hotel Blue Wave ada kuih kapit gulung, biskut cornflakes, biskut coklat, kuih bakul dan dua biji limau XXL. Terima Kasih untuk Grand Blue Wave atas ingatan yang tidak pernah putus setiap kali tiba musim raya, tak kiralah raya apa, kita 1Malaysia.. i like..

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

26 SYAWAL

Assalamualaikum... ALHAMDULILLAH.. dah hari ke 26 kita meraikan Syawal. Ramai yang mengambil kesempatan mengadakan rumah terbuka da...