MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Tuesday, February 22, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST


ASSALAMUALAIKUM wbt

ANDA ditag! Haaaa... mesti ramai yang kelam kabut bila kena tag nikan. Tag ini datangnya dari Surie ~ Let's live our life to the fullest! Hah, panjangnya nama.

Moment yang saya nak kongsikan di sini ialah keriangan anak-anak saya ni. Walaupun gambar ni dah lama tapi saya suka sangat. Gambar ni diambil semasa majlis perkahwinan sepupu saya. Bila dah berkumpul ramai-ramai tu, macam-macamlah gelagat yang menggelikan hati dan menyesakkan dada, tapi sabar sajalahkan... hehehe.



Baiklah, sekarang saya nak tag anda pula ya... hik.. hik.. hik.

http://fizrin-fadhiamaira.blogspot.com/
http://umeboshi-ume.blogspot.com/
http://qasehmu-abadi.blogspot.com/

Maklumat tentang contest ini boleh lihat di sini.

4 comments:

  1. sesekali layan tag..mmg best..makin mengenali family geng2 member blog kan??

    kak sari...ayu kan dok hold dulu apa2 tag.GA or award....GEGAR BLOG lum sattle....harus cari assistant

    ReplyDelete
  2. selamat pagi sari...
    ok jugakkan sesakali ade tag ni...boleh la mengenali serba sedikit kengkakawan kat alam maya ni...

    ReplyDelete
  3. hehe~
    thank ye kak sebab melayan tagging saya...

    ReplyDelete
  4. huwaaaa kita dah kena,neway tq sari insyaAllah nnti ye akak buat hw tu,sekarang ni bizi ngan kenduri SIL

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?