MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Tuesday, February 22, 2011

CAPTURE THE MOMENT CONTEST


ASSALAMUALAIKUM wbt

ANDA ditag! Haaaa... mesti ramai yang kelam kabut bila kena tag nikan. Tag ini datangnya dari Surie ~ Let's live our life to the fullest! Hah, panjangnya nama.

Moment yang saya nak kongsikan di sini ialah keriangan anak-anak saya ni. Walaupun gambar ni dah lama tapi saya suka sangat. Gambar ni diambil semasa majlis perkahwinan sepupu saya. Bila dah berkumpul ramai-ramai tu, macam-macamlah gelagat yang menggelikan hati dan menyesakkan dada, tapi sabar sajalahkan... hehehe.



Baiklah, sekarang saya nak tag anda pula ya... hik.. hik.. hik.

http://fizrin-fadhiamaira.blogspot.com/
http://umeboshi-ume.blogspot.com/
http://qasehmu-abadi.blogspot.com/

Maklumat tentang contest ini boleh lihat di sini.

4 comments:

  1. sesekali layan tag..mmg best..makin mengenali family geng2 member blog kan??

    kak sari...ayu kan dok hold dulu apa2 tag.GA or award....GEGAR BLOG lum sattle....harus cari assistant

    ReplyDelete
  2. selamat pagi sari...
    ok jugakkan sesakali ade tag ni...boleh la mengenali serba sedikit kengkakawan kat alam maya ni...

    ReplyDelete
  3. hehe~
    thank ye kak sebab melayan tagging saya...

    ReplyDelete
  4. huwaaaa kita dah kena,neway tq sari insyaAllah nnti ye akak buat hw tu,sekarang ni bizi ngan kenduri SIL

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

INAYAH - AKU MAHU PULANG

Assalamualaikum... Alhamdulillah. Akhirnya, Telemovie INAYAH akan ditayangkan di Astro Citra pada hari Ahad,  22 Oktober 2017 jam 10 ma...