CAPTURE THE MOMENT CONTEST - Alam Sari Di Tanah Jauhar

CAPTURE THE MOMENT CONTEST


ASSALAMUALAIKUM wbt

ANDA ditag! Haaaa... mesti ramai yang kelam kabut bila kena tag nikan. Tag ini datangnya dari Surie ~ Let's live our life to the fullest! Hah, panjangnya nama.

Moment yang saya nak kongsikan di sini ialah keriangan anak-anak saya ni. Walaupun gambar ni dah lama tapi saya suka sangat. Gambar ni diambil semasa majlis perkahwinan sepupu saya. Bila dah berkumpul ramai-ramai tu, macam-macamlah gelagat yang menggelikan hati dan menyesakkan dada, tapi sabar sajalahkan... hehehe.



Baiklah, sekarang saya nak tag anda pula ya... hik.. hik.. hik.

http://fizrin-fadhiamaira.blogspot.com/
http://umeboshi-ume.blogspot.com/
http://qasehmu-abadi.blogspot.com/

Maklumat tentang contest ini boleh lihat di sini.

4 comments:

  1. sesekali layan tag..mmg best..makin mengenali family geng2 member blog kan??

    kak sari...ayu kan dok hold dulu apa2 tag.GA or award....GEGAR BLOG lum sattle....harus cari assistant

    ReplyDelete
  2. selamat pagi sari...
    ok jugakkan sesakali ade tag ni...boleh la mengenali serba sedikit kengkakawan kat alam maya ni...

    ReplyDelete
  3. hehe~
    thank ye kak sebab melayan tagging saya...

    ReplyDelete
  4. huwaaaa kita dah kena,neway tq sari insyaAllah nnti ye akak buat hw tu,sekarang ni bizi ngan kenduri SIL

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih