MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Monday, February 21, 2011

IKAN BAKAR TANGLIN

ASSALAMUALAIKUM wbt


LAMA dah ER teringin sangat nak merasa Ikan Bakar Tanglin ni. ER ni, kalau mengadap rancangan JJCM ke, Warung Kita ke dan yang sewaktu dengannya tu di tangannya pegang GPS sambil tot tet tot tet... Mana-mana tempat makan yang menarik akan disimpan di dalam gajet kesayangannya tu.. hihi. Kadang kelakar pulak sebab dari dapur saya dengar bunyi GPS tu ditekan-tekan dan saya akan teriak... "Aaaaaaaaa.... nak pergi mana pulak tu??? Hihihi.."

Jadi sebaik sahaja meletakkan beg di bilik 1313 kelmarin, kami terus menuju ke arah yang dipaparkan di skrin GPS. Kebetulan memang waktunya untuk makan tengahari apatah lagi perut kami pagi tadi cuma dialas dengan dua biji karipap. Lebih kurang 10 minit perjalanan, kami sampai ke tempat yang dituju, apalagi... makanlah!! Hehe..

ER tak makan keli.. pilihannya ikan pari

10 comments:

  1. salam...

    tempat ni depan klinik tanling ke?

    ReplyDelete
  2. as salam sari....sekali sekala mkn ikan bakaq kt luar mmg best!Xyah sebuk nk bertungkus lumus kt dapor..hihi

    ReplyDelete
  3. terliur la pulak...
    mesti sedapkannn...yg penting tak mkn kat luar boleh la bersantai2...

    ReplyDelete
  4. yus..sebab tu aku tak on tv time jjcm tu..kang aku terjebak..sekali tengok aritu terus melekat kat dlm otak ni..nak g cari chicken rice ball kat kajang..perginya ntah bila tahun..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Azatiesayang,tu yg best tu, takyah bpeluh2 msk & mncuci, kena kuar duit lbih sikit jerlah.. hihi.

    Ainnoraini, a'ah.. betullah tu.. mmg sedap, tngok gbr ni rasa mcm nak pi lagi.. hehe

    Ctnaemah,tulah bahayanya ER tu, jauh2 pun snggup pegi, adush!

    ReplyDelete
  6. ikan bakar ..sedappnya..peberet mas tu...

    ReplyDelete
  7. Mas, samalah, Tanglin ni dia punya kuah asam, meletops!

    ReplyDelete
  8. perghhh sedap ni...memang suka ikan bakar...:)

    ReplyDelete
  9. Nieza, samalah kita.. tapi kalau mkn slalu muak jugakan..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...