LEPAK SANTAI DI CUTI HARI PERTABALAN - Alam Sari Di Tanah Jauhar

LEPAK SANTAI DI CUTI HARI PERTABALAN

Assalamualaikum...


ADA anak bulus datang lepak rumah Sk baru-baru ni.  Asalnya berdua kini dah tinggal seekor.  Jadi sempena cuti kita bawa dia lepak sekali dalam rumah. 


Nampak macam penat sangat,  kan. Masa ni baru lepas kena suruh cuci periuk belanga,  hahaha. 


Ni lepas cari kayu api kot,  hahaha. 


Padahal dah masak macam-macam kat rumah.  Pagi,  tengahari,  petang..  Malam boleh pulak pergi makan roti bom dan yong taufu. 





Kedai belakang rumah aje,  jalan kaki tauuu.. 😂😂😂

Sekian certot hari ini. 
Sk busy laaa..  Lain kali kita cerita panjang ya. 



6 comments:

  1. Sedapnya Yong Tau Foo soup...lama x makan....

    ReplyDelete
  2. Hahahaha ingat ke cite pasal kucing, sekali nengok...cite makan Mak Inche lagi hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. masa cuti pertabalan saya makan makan dengan family hehe btw saya singgah follow sini yang ke #797 :) mind followback if free ya :D

    https://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. certot pun jadi jugak satu entri.hahahhaha

    kemain melepek miaw tu! penat sungguh macam orang berpuasa...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih