MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Saturday, November 6, 2010

CERITA ASAM PEDAS ... ASAM PEDAS TETEL LAGI

ASSALAMUALAIKUM wbt

BILA tengok semula gambar-gambar lama yang ada dalam folder, barulah perasan saya terlupa nak masukkan entri asam pedas tetel ni. Mungkin ini siaran ulangan, mungkin ada yang dah boring, asyik-asyik Asam Pedas Tetel.. kolesterol tinggi... hihi. Tapi sajalah, rentetan dari dok makan asam pedas kat Melaka tu, rasa cam tak puas lak makan asam pedas kat kedai, jadi yang ni masak sendiri, boleh pulun habis-habisan... hihihi. Kolesterol, merol.. tolak tepi.. hihi... layan gambar jerlah ya. Kalau nak resepi jugak, bolehlah tengok di sini. Asam pedas saya kali ini, saya masukkan sekali daun kunyit, wah, memang sedap sangat... hihi.. masuk bakul angkat sendiri.. kih.. kih.. kih.


Asam pedas ni kena berkawan, kawan dia sambal belacan ngan sayur kubis goreng, memang bertambah-tambahlah nasi dan bertambah-tambahlah berat.. hahaha. Burpppp... Alhamdulillah..

3 comments:

  1. salam..

    kak..kalau dah jawakan...mesti wajib menu asam pedas tu..lagilah sayur kubis goreng memang ngam

    kalau ayu lawan asam pedas hanya ulaman...sambal belacan?..wajib oooo

    ReplyDelete
  2. sedap tu asam pedas tetel....x png try lg....ada idea ni...HI3

    ReplyDelete
  3. Ayu, bkn org Jawa jer minat asam pedas ni, masakan terkenal seantero malaysia.. hehehe, kalu ada smbl blcan lagi ada umphhh!

    CT, kalu tak pnah try, kena try tu, baru tau dia punya power... hehehe

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

MAJLIS KAHWIN DI CYBERJAYA

Assalamualaikum... MASIH TERASA manisnya majlis perkahwinan antara Nasreen & Amin di Cyberjaya ini kerana di waktu beginilah semua ...