MAKAN DI MAHKOTA PARADE

Assalamualaikum...


NAMPAKNYA malam ini Sk tidur 
berlangitkan bumi Hang Tuah
😘


Kalau dulu,  bila ke Melaka mesti nak memcemar duli ke Coconut Shake Klebang dulu,  kali ni kami berubah arah. 


Wajib singgah dulu ke Mahkota Parade menikmati Kuey Teow Kerang di K1 Penang Delight yang terletak di Medan Selera Mahkota Parade. 


Feveret Iman,  ABC. 
Iman kata tak pernah lagi jumpa ABC yang letak gula melaka sebagai pemanis,  biasanya kan sirappp. 


Cendol di K3 Dessert. 
Gula melakanya pior betul!! 
Terbaekkkk! 


7 comments:

  1. kiteee suka tengok gambar makanan2 hahaha..
    menggoda haih kerang2 tu =D

    ReplyDelete
  2. Hi menarik content. lets blogwalking and click ads. done follow u, follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/ .thanks

    ReplyDelete
  3. Makan makan dan makan hahahaha...
    Kalau kita, makan selagi gemok kak hahahahah

    ReplyDelete
  4. kecur nengok kuetiaw goreng memalammm

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih