PATIN KENA KURUNG - Alam Sari Di Tanah Jauhar

8 comments:

  1. Ye tak ye kann...
    Sedap ke tak ek..
    Kat mana kak? Nak try beli laaaa

    ReplyDelete
  2. eh..eh...biar betul...sedap ke tak agaknya ni kan...

    ReplyDelete
  3. salam

    kat dunia eropah world wide, baik di english land, yugoslavia, serbia mereka import ikan patin fillet berwarna putih frozen yg diternak di sangkar vietnam, thai dan laos etc.
    itu kiranya ikan isi putih yg paling murah.
    anyway, makan kat greek restaurant... dia tipu hidangkan ikan steam guna ni. kelentong kata fillet ikan sea bass.. gelama

    the taste of patin so distinct.. tak boleh nak terima..

    lainlah mungkin masak dengan tempoyak..

    but omputih dan restaurant buat macam macam style celup tepung dan sebagainya...

    lambakan ikan isi ikan patin atau pangasius ni semakin banyakk dan merata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salaam,

      Day rasa patin tempoyak..by mak uda ... Sedap... Rasa duriannya.. kalau mau masam Dan lagi best tambah daun kesom.dan Asam ...serta cili

      Delete
  4. nasib la tak minat tempoyak...hahahahha

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum seri...wah menu baru ni...pd yg suka mmg happy la ada produk ni...

    ReplyDelete
  6. uishhh... hahahha.. dasyat skrg siap dlm tin.

    ReplyDelete
  7. permisi min numpang share ya :)
    ingin mendapatkan uang banyak dengan cara cepat di f@ns*p0ker || add pin black.berry 55F97BD0
    segera dapatkan promonya dan menangkan uang jutaan rupiah hanya dengan minimal deposit 10.000
    ayo buruannn ditunggu apa lagi cepetan daftar ya ditunggu lo ^^

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih