SAMBAL UDANG PLANTA
ASSALAMUALAIKUM wbt DAH masak? Dah mamam? Wah... makan lauk apa hari ini? Saya belum makan lagi, malas rasanya nak turu…
ASSALAMUALAIKUM wbt DAH masak? Dah mamam? Wah... makan lauk apa hari ini? Saya belum makan lagi, malas rasanya nak turu…
ASSALAMUALAIKUM wbt PERCUBAAN pertama melapis kek dengan Encik Zanussi. Nekad akibat tergoda dengan kek lapis Kak Jun …
ASSALAMUALAIKUM wbt DAH makan ke? Urmmm, mestilah dah, kan.. dah pukul berapa ni. Eh, hari ini saya makan awal pulak, …
ASSALAMUALAIKUM wbt EH! APA ni?? Pagi-pagi Jumaat ni nak cakap pasal benda lucah ker? Urmmmm.. Ini kisah Yaya malam tad…
ASSALAMUALAIKUM wbt HAISHHH!! Garu-garu dagu, garu-garu kepala.. lima minit jer fikir tajuk apa nak letak dalam entry …
kredit gambar untuk http://gambar-unik-dunia.blogspot.com/2010/03/50-keajaiban-kota-kuno-di-dunia.html ASSALAMUALAIKUM …
ASSALAMUALAIKUM wbt SENYUM... tak perlu kata apa-apa, sebab semua mereka dah kata. Bukan ikut cakap mereka, tapi memang…
ASSALAMUALAIKUM wbt DIET ke lauttt.. hahaha. Tak ada maknanya diet ku kalau hanya di hati tapi di mulut asyik krup k…
ASSALAMUALAIKUM wbt PENING YA dengan format design di Alam Sari sekarang. Ada yang kata canggih, ada yang pelik, saya s…
ASSALAMUALAIKUM wbt DAH macam berkurun berblog, rupa-rupanya Alam Sari baru meniup lilin dua batang. Kalau manusia mung…
ASSALAMUALAIKUM wbt MAAFLAH, pandai-pandai jerkan tukar nama.. huhu. Sepatutnya resepi ni bertajuk Tauhu Goreng Singapu…
ASSALAMUALAIKUM wbt AIK! Ada yang dah lapar balik, maklumlah, dah lebih dua jam makan tengahari. Mak saya kata, tekak…