CHILLI CRAB PAK INCHE MASAK
Assalamualaikum... HASIL pancingan di Kong Kong, semalam, Ketam Nipah Masak Cili, air tangan Pak Inche. Bersemangat be…
Assalamualaikum... HASIL pancingan di Kong Kong, semalam, Ketam Nipah Masak Cili, air tangan Pak Inche. Bersemangat be…
Assalamualaikum... PAGI-PAGI dah menjamu selera dengan sarapan yang dibawa kawan sepejabat, Kak Saria. Sup Ayam Berem…
Assalamualaikum... DAH dua hari merancang nak makan di luar tiga beranak tapi dua hari jugaklah apa yang dirancang tak…
Assalamualaikum... SEMALAM pagi melayan anaknya, pagi ni melayan bapaknya, hihi. Macam nilah Sk mengisi hari cuti t…
Assalamualaikum... PAGI-PAGI lagi sebaik Pak Inche ke pejabat, Sk dah mengajak Iman bersiap untuk keluar sarapan di …
Assalamualaikum... TADI babah tak ambil (sebut - ambik) hati pulak? Haaaa.. kenapa babah nak ambik hati? Ambik hati la…
Assalamualaikum... BANYAK betul makanan yang diidamkan sepanjang larangan makan di kedai semasa PKP 2.0 ini. Bila tela…
Assalamualaikum... PAU sambal atau masa sekolah-sekolah dulu, kami panggil Burger Malaysia, hahaha. Inilah antara kui…
Assalamualaikum.. SEJAK dibenarkan makan berdua dalam Perintah Kawalan Pergerakan 2.0 ini, Sk belum lagi makan berdua …
Assalamualaikum... SEMALAM.. Iman mengadu lapar di whatsapp. Sk pesan, masak nasi dan masaklah udang goreng kunyit, la…
Assalamualaikum... RAMAI betul orang di Pasar Tani, semalam. Untuk masuk ke lorong pasar tani, elok dah semua ikut SO…
Assalamualaikum... MASA tersisa.. satu menit lagi! Aduhai, setiap malam ayat ini bergema di ruang tamu rumah Sk gara-…
Assalamualaikum... SELAIN berpuluh biji limau yang diberi oleh klien Pak Inche sempena musim perasaan Tahun Baru Cina,…
Assalamualaikum... LAMA tak masak Cantonese Kuey Teow. Di kalangan family dan kawan-kawan, masakan CKT Sk sentiasa men…
Assalamualaikum... LAMA tak makan Nasi Kenduri, cuti sempena Tahun Baru Cina hari ini, Pak Inche mengajak menapau na…