SEBAB SUSAH NAK KURUS - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SEBAB SUSAH NAK KURUS

 Assalamualaikum... 


PAGI-PAGI dah menjamu selera dengan sarapan yang dibawa kawan sepejabat, Kak Saria.
Sup Ayam Berempah dengan Sambal Kicap serta Sambal Goreng Pengantin walaupun pengantinnya tak ada, hahaha. Kak Saria juga beli nasi dan keropok lekor di Cafe Kak Sab. Sk pulak dah beli juga sarapan Mee Goreng, hurmmm... kalau letak nasi putih dalam pinggan, letak mee goreng, letak sambal goreng, dah macam nasi ambeng... kuang kuang kuanggggg!

Inilah salah satu sebab susah nak kurus!


6 comments:

  1. Boleh kurus bah SK...hahahahaa.
    Ikut cara Tun Dr Mahathir makan : berhenti makan apabila rasa makanan itu sedap! Gerenti kurus punya...kah!

    ReplyDelete
  2. SK kerja hari ni rupanya ye...ye la..Johor lain hari weekendnya kan.. rindunya kerja kat opis...sebulan lebih dah duduk kerja dari rumah

    ReplyDelete
  3. Ops, lupa Ahad Johor kerja. Selalu tu igt jer sebab Cella nyer online class hari Ahad memang pack. Ni dia dh seminggu cuti boleh lupa jap.. Teringin nak makan sambal pengantin tu SK oiii

    ReplyDelete
  4. kalau officemate yg best mcm ni suka bawa makan, mmg best kan

    ReplyDelete
  5. Hahahaha kurus tu nombor dua laa Kak, kita makan dulu kasi kenyang, bila berat naik baru jom kurus hahahaha

    ReplyDelete
  6. WA;+855969190856

    ayo daftarkan diri anda di AJOQQ :D
    menangkan jackpot dengan sebanyak-banyaknya :D
    WA;+855969190856

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih