LAKSA JOHOR SEDAP NAMATEY - Alam Sari Di Tanah Jauhar

LAKSA JOHOR SEDAP NAMATEY

Assalamualaikum...

Sk penggila penggemar Laksa Johor.
Baru-baru ni nampak status kawan mukabuku open order Laksa Johor. Baca komen-komen dari pembeli sebelum ni, ramai yang beri komen positif maka Sk pun tirrrrgoda lalu cepat-cepat pesan dan minta dihantar ke pejabat. 


Tengok kuah memang nampak sedap, kan. Jap, kita gaul dulu bagi rata, hahaha.


Dah rata, suap ke mulut, wallaweyyy!


Sedap namateyyyy!

Burppp! Alhamdulillah....

Minggu depan kita repeat na!

*Hari ni banyak kerja tapi Khamis masa pendek, jadi tak boleh banyak sembang naa... 
sehingga bertemu lagi.. Wassalam



10 comments:

  1. memang licin teruk .. sedap melampau ni.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaa Kak!! Dia buat delevery tak?? Kita nak order ...

    ReplyDelete
  3. Janganla sampai namatey
    sedap secukup rasa okay

    ReplyDelete
  4. delivery ke PJ takde ke?? hahahah.
    Ingat kalau ex-boss makan laksa johor mesti makan dengan tangan

    ReplyDelete
  5. waaaa memang nampak sedap kuah dia tu kak! nak kirimmmm..hahahahah

    ReplyDelete
  6. Alaaaaa...teringin dah...dah la fav kita..

    ReplyDelete
  7. kejam sungguh tunjuk pic last dah licin tu taw!

    ReplyDelete
  8. tengok kuah tu kemahin pekat..Kalau dah kuat pekat ni mesti sedap kan..paling best yang boleh delivery...

    ReplyDelete
  9. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! |
    Kesempatan Menang Lebih Besar,
    || WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih