MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, April 28, 2010

haiwan pun boleh update status kat facebook?

SALAM SEJAHTERA.. Selamat Malam.. saya sedang berguling-guling ni, entah berapa kali guling pun tak pasti semuanya gara-gara mamat ni.

Dah berapa kali pergi blog dia pun asyik jatuh terguling pasal entri dia yang tajuknya lebih kurang macam kat atas tu.

Kalau kawan-kawan nak terguling sekali.. apa kata jom pergi sini

ahkak kompom uols akan jatuh terguling punya.. layan.......

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

AKHIRNYA IKEA TEBRAU DIBUKA

Assalamualaikum... YEAY!!  Akhirnya setelah sekian lama menunggu, Ikea Tebrau kini dibuka di Johor Bahru.  Setelah bertahun-tahun beran...