MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, April 30, 2010

award dari Kak Yatie




Assalamualaikum, Salam Pagi Jumaat yang membawa barakah. Interesting Award ini didatangkan khas dari Lousiana, US tau. Jauh tu terbang melalui jaringan maya. Terima kasih ya untuk kakakku Nor Hayati Ramlan, ku doakan Kak Yatie sentiasa sihat dan gembira di sana. Kalau tengok potret Kak Yatie pun kita boleh nampak yang Kak Yatie sentiasa diulit kebahagiaan di samping suami dan putera-puteri yang dikasihi... Alhamdulillah.. syukur pada Allah swt yang memberi nikmat.

Ada tengok Anugerah Bintang Popular tak? Masa mereka-mereka tu dapat anugerah kena bagi ucapan kan? Haaa... meh baca ahkak nak bagi ucapan sikit ya.. hehe.

Thank and link the person that give you the award ni syarat nak ambil award
~ Terima kasih sayang yang tak terhingga untuk pemilik tanah Sinar Kehidupanku KAK YATIE

2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover

kawan-kawanku, ini award untuk uols ya:
1. izahdaut pencinta muffin
2. azie yang creative
3. qee pemilik recipeku
4. ana matahariku
5. kak ita lestari kehidupanku
6. anna- yummy cuppies
7. kak lizloteng dgay housewife
8. kelly kelly's life
9. erienz bun & butter
10. mas duniaku


3. Contact said blogs and let them know they've won this award
- OK....akan di beritahu...

4. State 7 things about yourself

1- Suka memasak sambil menyanyi... (oiii nak kahwin ngan orang tua, memang pun, dapat yang tua 5 tahun, tua jugakkan..)
2- bukan jer suka memasak sambil menyanyi, tapi buat apa kerja pun mesti nak menyanyi2 gak.. suka menyanyilah tu..
3- Kadang-kadang suka bertangguh (mesti Kak Yatie tak suka ni)
4- Suka membaca tak kiralah apa saja pun..
5- Suka mengemas habis-habisan, kalau datang malas memang tak mengemas
6- Suka buat kek dan mengujinya sendiri, sangat suka kalau menjadi, nanti berat pun naik berkat-kati
7- sangat pemaaf, tak serik-serik dengan apa yang orang dah buat pada kita.. dah tau perangai orang tu macam tu pun.. tapi masih nak baik lagi. huhu..

Oklah dah siap tugasan yg di beri. Harap puan2 yg namanya tertera di atas sudilah terima award ini bersama tugasan sekali. Kalau nama di atas pernah di Tag dengan tugasan ini, abaikan saja. Tiada paksaan di sini. Semoga persahabatan ini berkekalan hingga ke akhir hayat.

2 comments:

  1. Salam Yus, thanks sudi terima dan siapkan tugasan...akak tahu Yus memang rajin mengarang mcm wartawan, tu yg akak beri...mmng layak terima anugerah ini...Congratz..thanks atas doa dan harapanmu...luv U..

    ReplyDelete
  2. Kak Yatie.. u know me kan... hehe

    Wassalam..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FESKO KPYPJ 2017

Assalamualaikum... Sk ingin mengajak anda yang tinggal berhampiran Kulai atau sekitarnya untuk sama-sama memeriahkan Festival Konvokesy...