MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Friday, April 9, 2010

hei si gadis yang ayu!

SALAM SEJAHTERA, salam teristimewa untuk ibu anak tiga yang bernama Ayu. Ayu dah tagged saya untuk memberikan tujuh sebab kenapa saya menjadi seorang blogger. Tujuh lagi...


Pertama sekali terima kasih ya Ayu kerana mengetagged kak Yus ni. Sebenarnya di dalam kepala otak kak Yus ni tak terlintas langsung nak jadi blogger. Jangan kata nak jadi blogger, nak baca blog-blog lain pun tak pernah dan boleh dikatakan pengetahuan saya dalam bidang IT ni adalah 3/10.

Kalau adapun saya cuma menyemak email-email yang masuk dan mem'foward'nya kembali. Jarang sekali saya nak membaca atau membuka apa-apa blog atau website sekalipun, memang tak berminat rasanya.

Jadi, bila dapat soalan ni memang agak payahlah nak menjawabnya. Ni yang dah dua, tiga hari pun tugasannya tertangguh macam tu jer.

Jadi sabar ya, Ayu... nanti Kak Yus jawab tag Ayu ni... hehe

No comments:

Post a Comment

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

BOAT NOODLE @ TEH O AIS 50 SEN

Assalamualaikum... RAJIN pulak nak cepat-cepat update kisah malam tadi padahal bukan main banyak kisah yang belum dikisahkan lagi.  Hurmmm....