MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Friday, April 30, 2010

award dari Kak Yatie




Assalamualaikum, Salam Pagi Jumaat yang membawa barakah. Interesting Award ini didatangkan khas dari Lousiana, US tau. Jauh tu terbang melalui jaringan maya. Terima kasih ya untuk kakakku Nor Hayati Ramlan, ku doakan Kak Yatie sentiasa sihat dan gembira di sana. Kalau tengok potret Kak Yatie pun kita boleh nampak yang Kak Yatie sentiasa diulit kebahagiaan di samping suami dan putera-puteri yang dikasihi... Alhamdulillah.. syukur pada Allah swt yang memberi nikmat.

Ada tengok Anugerah Bintang Popular tak? Masa mereka-mereka tu dapat anugerah kena bagi ucapan kan? Haaa... meh baca ahkak nak bagi ucapan sikit ya.. hehe.

Thank and link the person that give you the award ni syarat nak ambil award
~ Terima kasih sayang yang tak terhingga untuk pemilik tanah Sinar Kehidupanku KAK YATIE

2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover

kawan-kawanku, ini award untuk uols ya:
1. izahdaut pencinta muffin
2. azie yang creative
3. qee pemilik recipeku
4. ana matahariku
5. kak ita lestari kehidupanku
6. anna- yummy cuppies
7. kak lizloteng dgay housewife
8. kelly kelly's life
9. erienz bun & butter
10. mas duniaku


3. Contact said blogs and let them know they've won this award
- OK....akan di beritahu...

4. State 7 things about yourself

1- Suka memasak sambil menyanyi... (oiii nak kahwin ngan orang tua, memang pun, dapat yang tua 5 tahun, tua jugakkan..)
2- bukan jer suka memasak sambil menyanyi, tapi buat apa kerja pun mesti nak menyanyi2 gak.. suka menyanyilah tu..
3- Kadang-kadang suka bertangguh (mesti Kak Yatie tak suka ni)
4- Suka membaca tak kiralah apa saja pun..
5- Suka mengemas habis-habisan, kalau datang malas memang tak mengemas
6- Suka buat kek dan mengujinya sendiri, sangat suka kalau menjadi, nanti berat pun naik berkat-kati
7- sangat pemaaf, tak serik-serik dengan apa yang orang dah buat pada kita.. dah tau perangai orang tu macam tu pun.. tapi masih nak baik lagi. huhu..

Oklah dah siap tugasan yg di beri. Harap puan2 yg namanya tertera di atas sudilah terima award ini bersama tugasan sekali. Kalau nama di atas pernah di Tag dengan tugasan ini, abaikan saja. Tiada paksaan di sini. Semoga persahabatan ini berkekalan hingga ke akhir hayat.

2 comments:

  1. Salam Yus, thanks sudi terima dan siapkan tugasan...akak tahu Yus memang rajin mengarang mcm wartawan, tu yg akak beri...mmng layak terima anugerah ini...Congratz..thanks atas doa dan harapanmu...luv U..

    ReplyDelete
  2. Kak Yatie.. u know me kan... hehe

    Wassalam..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?