<strong><em>dari sekuntum mawar merah</em></strong> - Alam Sari Di Tanah Jauhar

dari sekuntum mawar merah

SALAM SEJAHTERA, baru sampai kat rumah Kak Ima.. mawar merah yang seniasa mekar tu . Hajat di hati tu nak mengambil award pemberian Kak Ima yang cantik jelita tu. Terima kasih Kak Ima, kerana sudi memberikan award ini kepada saya yang belum sampai setahun putik jagung pun berkecimpung di dalam dunia blogger ini.. hehe.


cantikkan awardnya.. nampak begitu elegan, kena betul dengan orang yang menganugerahkannya..


Ermmm, Kak Ima kata kena 'link' kan blog Kak Ima.. owhhhh.. dah lama pun link. Lepas ni saya serahkan award ini kepada anda semua yang sudi singgah, ambillah anugerah ini sebagai cenderahati. Anda semua merupakan pemenang anugerah ini tau.
Owh, ada tugasan...kena state 7 things about myself???.. ku fikir..


Pening juga, sebab hari tu dah bagi 10 untuk Honest Scrap Award . Takpe.. takpe, saya rasa saya nak kongsikan tujuh perkara tu:


1. boleh makan banyak-banyak.. hik2

2. dengan syarat jangan minum

3. boleh berleter panjang-panjang

4. boleh senyap dengan tiba-tiba.. hehe

5. sangat kreatif.... pemberian yang MAHA ESA

6. boleh simpan tangisan dalam senyuman, kadang-kadang orang tak tahu isi hati saya.

7. boleh tidur berselimut dalam keadaan sejuk atau panas pun.. hehe. Kalau tak selimut susah nak tidur.

tambah no 8 boleh tak?

Boleh tidur dalam kiraan 1 - 10...

No comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih