MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Wednesday, February 9, 2011

BLOG CANTIK, KEMAS DAN COMEL

ASSALAMUALAIKUM wbt


SAYA telah ditag oleh rakan blogger yang comel aida-myasara, sedapkan nama dia, sehingga menjilat bibir.. hehehe, jangan marah ya, Aida. Seminggu menghilangkan diri dari dunia blog, kelam kabut juga nak menjawab tag ini. Rupanya tentang satu contest oleh Farzana Farzanto. Hadiahnya agak menarik tetapi apa yang penting bagi saya ialah menunaikan hajat Aida dengan meletak tag ini di Alam Sari. Terima kasih ya Aida di atas ingatanmu itu.

BLOG CANTIK, KEMAS DAN COMEL

  • Syarat-syarat penyertaan :: Jadi follower Farzana Farzanto.
  • Peserta wanita digalakkan kerana hadiah disedia khas untuk blogger wanita.
  • Tiga kategori dibuka iaitu:
1. BLOG CANTIK
2. BLOG COMEL
dan
3. BLOG KEMAS


(Adoi! Memang dah sah tak menang ni... hehehe)

  • Buat satu entri tentang contest ini.
  • Tag kepada 5 orang rakan blogger anda... urmmmm.. (mana sempat nak tag dik oiii... takpelah, kita serahkan sahaja pada empunya diri yang ditag ya)
  • Letak banner di side bar blog anda dan link-kan terus ke entri ini.
  • Tinggalkan link entri anda berkenaan dengan contest ini di sudut komen.

  • Penyertaan bermula pada 10 Jan 2011 sehingga 10 Feb 2011

  • Gunakan tempoh sebulan (sebenarnya beberapa jam) ini untuk menghias blog anda.
Kepada yang ditag tiada paksaan kerana saya faham keadaan masa yang tidak mengizinkan.

1 comment:

  1. Salam sari..
    Sari nanti datang umah Naz amik award yer..

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

FIESTA NANAS 60

Assalamualaikum... DIAM tak diam sudah hampir empat minggu cuti sekolah berlalu, kan. Tengok di laman sosial,  ramai kawan-kawan yang menga...