MESTI KLIK

Sahabat Seri Kandi

Pada-Mu Ku Bersujud

Pada-Mu Ku Bersujud

Labels

aaron aziz aboo acar ady putra aidilfitri ais krim apa cerita apam arab asam pedas award ayam bali Bandung Batam BelangaSatu belasungkawa belimbing bengkel bihun biskut raya blogger bloglist blueberry BMI Boboiyot bola Bono boycott buah burasak burger cake in jar cendawan cerita bersiri chocolate lava Cik Lang coconut shake coklat cookies cookies & ginger cream puff cucur cuti jumaat cutiecakemaker daging diabetes doa donut durian embun fear factor malaysia fettucinne filem GA goreng gulai kawah gunung kinabalu gyoza hari lahir hidayah ikan ikan bakar Ilham Iman itik jalan-jalan jeruk Johor jus kacang kad kaki kambing Kapten Zaharie karaoke kari kasut keju kek kek cawan keluarga kenangan kentang kepala kerang kerutub ketam kisah pelajarku kucing kuey teow kuih melayu kuih tradisi kurma laksa laksa janggus lala lawak legoland legoland water park lembu lemon lempeng lepat link best lobster lontong love u mr arrogant macaron makan makanan laut mangga MAS masakan barat maulid meatball medan mee melaka merdeka mesin MH17 minuman mistik monopod muffin Munduk murtabak myChef Mykad nangka nasi nasi ayam nasi padang nenas ngeteh no label novel nukilan untuk teman nutella ombre oreo page Pak Chu Pak Itam panduan pasta pastri pau pavlova Pekanbaru Penang pencuci mulut pengantin penne petua pie pie maker pisang pizza pod Ponti premix promo pulut racun rahsia rainbow cake ramadan ramadhan raya red velvet rendang resepi adigun resepi ibu Riau rock roselle roti roti canai roti jala rumah terbalik sabah safee sali saja salam salam maulid sambal sardin sayur sejarah selfie semur seram SeriKandi Cintaku siput soto sotong spaghetti sup swans cream puff tagged tapai tart tauhu tayar tazkirah Teluk Kumbar telur tempahan tempoyak terbang tetel tinggi tomato tortilla tudung tulang twisties ubi udang ulangtahun perkahwinan untuk dijual upin ipin villa nabila wang western wheels wordless wednesday yang popular Yaya zonan

Search Alam Sari

Loading...

Monday, February 21, 2011

IKAN BAKAR TANGLIN

ASSALAMUALAIKUM wbt


LAMA dah ER teringin sangat nak merasa Ikan Bakar Tanglin ni. ER ni, kalau mengadap rancangan JJCM ke, Warung Kita ke dan yang sewaktu dengannya tu di tangannya pegang GPS sambil tot tet tot tet... Mana-mana tempat makan yang menarik akan disimpan di dalam gajet kesayangannya tu.. hihi. Kadang kelakar pulak sebab dari dapur saya dengar bunyi GPS tu ditekan-tekan dan saya akan teriak... "Aaaaaaaaa.... nak pergi mana pulak tu??? Hihihi.."

Jadi sebaik sahaja meletakkan beg di bilik 1313 kelmarin, kami terus menuju ke arah yang dipaparkan di skrin GPS. Kebetulan memang waktunya untuk makan tengahari apatah lagi perut kami pagi tadi cuma dialas dengan dua biji karipap. Lebih kurang 10 minit perjalanan, kami sampai ke tempat yang dituju, apalagi... makanlah!! Hehe..

ER tak makan keli.. pilihannya ikan pari

10 comments:

  1. salam...

    tempat ni depan klinik tanling ke?

    ReplyDelete
  2. as salam sari....sekali sekala mkn ikan bakaq kt luar mmg best!Xyah sebuk nk bertungkus lumus kt dapor..hihi

    ReplyDelete
  3. terliur la pulak...
    mesti sedapkannn...yg penting tak mkn kat luar boleh la bersantai2...

    ReplyDelete
  4. yus..sebab tu aku tak on tv time jjcm tu..kang aku terjebak..sekali tengok aritu terus melekat kat dlm otak ni..nak g cari chicken rice ball kat kajang..perginya ntah bila tahun..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Azatiesayang,tu yg best tu, takyah bpeluh2 msk & mncuci, kena kuar duit lbih sikit jerlah.. hihi.

    Ainnoraini, a'ah.. betullah tu.. mmg sedap, tngok gbr ni rasa mcm nak pi lagi.. hehe

    Ctnaemah,tulah bahayanya ER tu, jauh2 pun snggup pegi, adush!

    ReplyDelete
  6. ikan bakar ..sedappnya..peberet mas tu...

    ReplyDelete
  7. Mas, samalah, Tanglin ni dia punya kuah asam, meletops!

    ReplyDelete
  8. perghhh sedap ni...memang suka ikan bakar...:)

    ReplyDelete
  9. Nieza, samalah kita.. tapi kalau mkn slalu muak jugakan..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi mengomen... jangan mengomel sudahlah ya.. hihihi

DEMI MASA

MENGHITUNG HARI

Anda Sukakan Ini?