ASAM PEDAS SAWI ASIN

Assalamualaikum...

TIADA yang lebih sedap selain menikmati asam pedas di rumah sendiri.


Asam Pedas Sawi Asin antara asam pedas yang sentiasa menduduki carta dalam masakan kegemaran Sk. Walaupun suka tapi tak pernah masak sendiri. Sebabnya macam tak reti aje nak beli sawi asin tu.  Kalau ibu masak memang suka giler la siap bertambah-tambah makan. Walaupun kalau nampak sawi asin tu kat pasar rasa macam semacam aje rope sawi tu,  hahaha. 

Hari ni pertama kali Sk masak sendiri Asam Pedas Sawi Asin ni.  Iman pun pandai makan dan siap tambah nasi lagi,  hahaha.  Sk?  Ofkoslah..  Mana boleh tak tambah. 

Sawi Asin ini merupakan produk keluaran muslim yang dijamin bersih dan halal keluaran Blogger Mama Maszull. Amboi mama,  patutlah macam busy jer sekarang rupanya dah jadi tauke sawi asin. 
Bermula dari menyediakan sendiri sawi asin untuk keluarga akhirnya mama dah keluarkan produk sawi asin untuk dijual. 
Tahniah,  mama! 


Bagi anda yang hendak membeli sayur asin ni,  bolehlah whatsapp Sk di 012 784 4524 sebab Sk dah jadi dealer mama sekarang.. Hehehe
Eh,  mestilah kita kena tolong kawan-kawan untuk beli sayur asin produk muslim ni kan. 
Paling best dah tak payah nak cuci kerana ianya boleh terus dimasukkan ke dalam masakan anda. 

Jom whatsapp Sk
012 7844524

JOHOR BAHRU SAHAJA TAU! 

5 comments:

  1. Memang sedap kalau asam pedas letak sawi jeruk ni..
    Nanti nak order gak dengan Mama..
    Bilalah ek nak amiknya ermmm...

    ReplyDelete
  2. Kalau masak asam pedas tak pernah sekali pun cuba letak sayur asin ni. tak pandai.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum seri...mekacih yer beli dgn mama..mama jual yer...belum jd tauke lg seri,bisness kecil2an jer...:)

    ReplyDelete
  4. tak pernah try...bole tolong masakkan? :p

    ReplyDelete
  5. hahahahhhahhaa..asam pedass siap duduk carta kegemarannn lagii...hahahhahaha...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih