Assalamualaikum WBT
HARI Jumaat, selepas menziarah jenazah Nurakma di Masjid Al Jawaher, Taman Mutiara Rini, kami menapau Nasi Padang di Avenue 68, Gelang Patah. Lupa la nama kedai nasi padang tu. Nak makan tomyam, takut tak menepati citarasa, jadi tapau nasi padang sajalah, kebetulan kedai masih buka dan ada lagi lauk cuma tak banyak pilihan.
Salam takziah buat SK <3
ReplyDeletemenu ketam ni kena ada mood br muncul kt umh...tp slalu MIL masak...sedap nmpk menu ketam tu....lama tk mkn cheese naan ngan ayam tandoori
ReplyDeleteTerus rasa nak order roti nan cheese huhuhuhu..
ReplyDeleteRasa macam lama pulak tak masak & makan ketam..
lama tak dengar nama chef martin yan ni kan, seronok tengok rancangan masakan dia dedulu... sedap nya ketam ala-ala chinesse dish ni.. kena cuba nanti
ReplyDeleteTerus rasa nak makan ketam lagi..musim ketam kan sekarang ni...
ReplyDeletebesarnya ketam dia, seronok tengok jadinya! lambat jugak eh iman balik, malam baru sampai itupun dah makan haha adehhh
ReplyDelete