MESTI KLIK

MESIN TEKAN CRUST TART

MESIN TEKAN CRUST TART
PEMBERITAHUAN : Sebarang pertanyaan atau tempahan mesin tart dan sebagainya hendaklah diajukan melalui sms dan whatsapp sahaja ke talian 0127844524. Terima kasih.

Sunday, January 16, 2011

LAYAN TEKAK HUJUNG MINGGU

ASSALAMUALAIKUM wbt

PENAT dan letih. Baru siap melipat dan menggantung kain baju yang telah disimpan selama dua minggu sambil melayan dvd filem Ngangkung ... hehehe. Perkara yang paling malas dalam hidup, bagilah saya duduk di dapur dari pagi sampai malam pun saya tak kisah tapi bab melipat dan menggosok pakaian sememangnya amat membosankan seperti rasa nak patah tulang belulang. Agaknya kalau digerakkan sama bunyi macam tulang Aziz Satar dalam filem Ali Baba Bujang Lapok... huhuhu.


Meh tengok apa yang saya buat dok bertapa kat dapur tu, pendek kata kenyang perut sampai ke malam. Tapi resepi nanti dulu ya... akan menyusul kemudian, insyaAllah... jumpa lagi nanti.

mengikut putaran jam pai tee, fettucinne sempoi, tiramisu dan kari ikan stail mamak.

3 comments:

  1. salam sari..sama la kita..kalau hari minggu je..layan tekek..he he..

    ReplyDelete
  2. Salam sari, sama lah ngan akak kerja yang paling akak benci tapi terpaksa buat ialah melipat dan menggosok baju. tapi apa boleh buat dah tugas, redha je la. wah akak pun baru je tadi buat tiramisa, sedap kan

    ReplyDelete
  3. Kak Erna, lpas tu hari Isnin kena pakai baju besar2, cover perut... hahaha

    Kak Aidah, memang redha jerlah, kak. Betul.. betull.. tiramisu sedap, first time buat, hubby ngan anak suka sgt, tapi sy nyer versi tiramisu derhaka.. hehe

    ReplyDelete

tak nak komen???
urmmmm.. malaslah nak cerita lagi :)))))

JAP LAGI BUBUH TAJUK

Assalamualaikum... Salam Nuzul Quran buat semua pembaca yang beragama Islam  dan selamat meneruskan menjalani ibadah puasa.  Hurmm....