LAUK MACAM NI PUN BOLEH VIRAL - Alam Sari Di Tanah Jauhar

7 comments:

  1. Lauk paling cepat nak disediakan.. hehehe

    ReplyDelete
  2. zaman viral skrg ni kak.. lauk telur 30hari pun viral.. haha

    ReplyDelete
  3. Bak kata Uwan Mrs. A lauk macam ni uwan yang dah tak larat pu boleh masak heheheee...

    ReplyDelete
  4. menyampah sangat tengok lauk ni sebab masa kat fb, sebab tengok tajuk post menu lauk 30 hari. sekali klik gambar, semua lauk ni aja. hahahahhaha. pandai nau yg tukang viral tu ^_^

    ReplyDelete
  5. Eh samalah pulak lauknya....kita sahur tadi kak masak telur kicap ni, anak dan suami minta...

    ReplyDelete
  6. cepat dan sedap, tanpa perlu lauk lain cukup dengan nasi panas..fuhh

    ReplyDelete
  7. kalo kita, goreng telur, terus makan cicah sos aje..hahahah

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih