SALAM SAHUR 13 DAN BUBUR LAMBUK PALING SEDAP

Assalamualaikum...

MASIH tak boleh move on dengan kisah semalam.  Lagi-lagi sekarang ni sedang berkumandang tarhim subuh dari masjid yang berdekatan rumah Sk ni.  
😂😂😂


Bagi yang tinggal atau kerja berdekatan Larkin,  JB jangan lupa mendapatkan bubur lambuk Zara Foods atau lebih dikenali sebagai Kicap Kipas Udang di hadapan kilang setiap hari Isnin hingga Jumaat selepas jam 3.15 petang.  Sedap sangat,  seriussss! 

3 comments:

  1. Kita pun tak boleh nak move on ingat post akk semalam, kalaulah kita yang kena...tak tau nak kata apa...

    Tahun ni belum ada amik bubur KKU lagi ni...yang depan rumah Mak mesjid pun tak sempat lagi nak ke sana merasa...

    ReplyDelete
  2. bulan ramadhan je kita dpt
    mkn bubur lambukkan
    bulan2 lain takde
    indahnya islam

    ReplyDelete
  3. perghhh kene pergi sana ni semata-mata nak dapatkan bubur ni..hahaha

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih