MAKAN-MAKAN DI HARIJADI
ASSALAMUALAIKUM... TAK susah nak melayani selera makan inche yang menyambut hari jadi ke 44 ini. Bawa sa…
ASSALAMUALAIKUM... TAK susah nak melayani selera makan inche yang menyambut hari jadi ke 44 ini. Bawa sa…
ASSALAMUALAIKUM... SEJAK minggu lepas ER beberapa kali mengingatkan Sk tentang ketibaan tarikh hari lahirnya hari …
ASSALAMUALAIKUM... SEMASA Sk singgah ke rumah mak menghantar Caramel Pudding hari tu, adik Sk menghulur tiga biji …
ASSALAMUALAIKUM... LAMA gila meroyan nak makan Mee Kolok ni. Satu-satunya mee kolok yang paling sedap Sk…
ASSALAMUALAIKUM... DAH lama Sk tercari-cari resepi caramel pudding yang tidak terlalu manis, yang halus, yang tulus da…
ASSALAMUALAIKUM... SEMALAM Sk gelak besar bila baca post di Blog Sis Hajiah Surihani yang berbunyi begini : 'TE…
ASSALAMUALAIKUM... MALAM malam tiga hari berturut-turut.... Nasi Katok.. hehehehehe. Ko mampuuuuu???
ASSALAMUALAIKUM... CREAM CHEESE ANTARA soalan yang paling banyak ditanya... hehehe. Sebenarnya Sk dah naik serba s…
ASSALAMUALAIKUM... DUA malam berturut-turut kami menikmati Nasi Katok bersama Sup Kaki Lembu untuk membina bad…
ASSALAMUALAIKUM... HARI ini Sk nak cerita pasal mesin tart. Hari lain nanti Sk cerita pasal makan lagi ya (kalau ghaj…
ASSALAMUALAIKUM... TAK PERLU pergi sampai Batu Pahat.. Sk makan Mee Bandung ini di CTR Klasik, bersebelahan Pasar …
ASSALAMUALAIKUM... APAM SOLO nama diberi, Di mana asal tidaklah pasti, Hajat sahabat telah kupenuhi, Semoga t…
ASSALAMUALAIKUM... BARU-BARU ini Sk ada singgah di dapur sahabat yang jauh di Bahrain sana. Eh, sebenarnya ini adalah…
ASSALAMUALAIKUM... IKAN Fareeda nama di tanah Abu Dhabi. Sk cilok mintak izin sahabat di sana untuk share gambarn…
ASSALAMUALAIKUM... 'ELECTRIC Chocolate Melting Pot'. Ada sesiapa berminat? Stok adalah terhad ya, …
ASSALAMUALAIKUM... JADILAH buah jagung, jangan jadi buah gajus kerana jagung membungkus bijinya yan…
ASSALAMUALAIKUM... SETIAP hari terpesona dengan gambar yang dipostkan Kak Azlina Hashim. Kak Ina, saya suka sangat ga…