BERBUKA DALAM DULANG DI THE STRAITS KOPITIAM BERSAMA FAMILY TERCINTA

Assalamualaikum…

TAJUK punya panjang ek,  hahahaha.
Kisah berbuka minggu lepas bersama ibu, Angah dan family,  Cikwa,  Ani dan family
serta family Sk tiga beranak.
Teringin pulak nak makan Set Rewang The Straits Kopitiam tu.
Sk order 4 dulang,  haraplah kenyang perut mereka dan keluarga mereka. 
😂😂😂

Layan gambar jerlah ya...

Ibu, Cikwa dan Izzat

Iman, Babah dan Tuan Belog

Ilham, Angah dan Abah

Indah, Cik Ani, Zulaikha dan Che Ros

Bercahaya wajah tuan belog

Minum Sirap Limau Selasihku Sayang

Cahaya keinsafan di wajah tuan belog

Kuih Talam percuma.. sedap kuih talamnya

Kalau ada kopi lagi syok niiii

Yey.. Dah sampai dulangnya.
Set Rewang Beriyani mengandungi tiga gelas minuman Sirap Limau Selasih, 
Dulang Beriyani mengandungi lauk Beriyani Daging, Beriyani Kambing, Udang, Sotong dan Beriyani Ayam. Yaaa… semua lauk tu ada. 

Satu dulang RM58.80

Ada orang tak kenyang balik singgah mamak makan Nasi Kari Kambing, huwa huwa huwa.

Muka tak puas hati Nampak

Sorang lagi muka tak puas hati..

hahahahahahahahahahaha

8 comments:

  1. ha...tu talam cendol kan kak seri.muehehehehehe...sedapnya makan dalam talam

    ReplyDelete
  2. hari tu kengkonon nak order sekali dengan nasi ambeng, tapi set dulang beriani tu pun tak habis..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum seri...mmg sedap set nasi bryani die kn...semua ada sotong,udang,daging,ayam...tapi satu set anak2 ckp mcm x kenyang jer...

    ReplyDelete
  4. Pergh makan dalam dulang. Lama kot tak makan macam ni. Last masa zaman belajar dulu. Nampak sedap je nasi beriani tu

    ReplyDelete
  5. Hahaha banyak betul muka tak puashatinya di situ hahahaha...
    Makanya lepas makan kena singgah mamak la yer...ke mcD depan nuuu hehehehe

    ReplyDelete
  6. ahahahahhahah...adoi kelakarrrr...kecik sangat ke dulangnyeee..rasa dua orang makan baru sesuai tu kan..

    ooo kat sini iman pakai cermin matanyaaaa

    ReplyDelete
  7. tak cukup 1 dulang tu kalau nak makan...huhuhu..dah la super sedap..!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih