IFTAR JAMAIE & KHATAM AL-QURAN RAMADHAN 1440H - Alam Sari Di Tanah Jauhar

IFTAR JAMAIE & KHATAM AL-QURAN RAMADHAN 1440H

Assalamualaikum...


MINGGU-MINGGU terakhir sebelum masing-masing mula bercuti minggu hadapan dan cuti Aidilfitri kolej,  program Iftar Jamaie,  Majlis Khatam Al-Quran dan Majlis Tamat Latihan Program Pipe Insulation telah berlangsung dengan jayanya semalam. 

Sebelum itu di sebelah pagi diadakan rewang Bubur Lambuk yang dijayakan oleh pelajar dari Kursus Penyediaan Makanan diketuai oleh Chef Razak. 


Makan berjemaah Nasi Tomato dengan Ayam Masak Merah.  Walaupun diajak makan di meja hidangan,  namun nak jugak makan berdulang,  nostalgia uiii. 


Tengok nasi dia.. Semangat betul orang yang menyenduk nasi ni,  hahahaha. 


Kepada semua,  selamat meneruskan ibadah puasa dan terawikh,  semoga ibadah kita diterima oleh allah swt,  Aminnn Ya Robbal Alamiiinnn. 

3 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih