Assalamualaikum...
DAH empat tahun rupanya Sk simpan Cheese Tart ini dalam peti sejuk (chiller)
Dan ia masih bertahan, tak berkulat langsung.
Asalnya saja-saja nak tengok mendak ke tak krimnya tu yang saja simpan, Sk memang asingkan ia dalam bekas yang kecil dan letak dalam peti ubat dalam peti sejuk.
Selepas empat tahun ia masih bulat cuma agak kering dan sedikit kecut tapi tak berkedut.
Gara-gara gambar ni dah ada yang request nak cheese tart munge-munge.
Hahaha.. Ni zaman rajin, belum cecah usia 40-an tenaga masih banyak. Sekarang ni kalau disuruh membunga, ya ampunnnnn.. Tobat!
Dahsyattt dah 4 tahun simpan! Renyah kan buatnya kalo nak tepek2 bunga kecik2 tu..
ReplyDeleteMaa Shaa Allah 4 tahun??? Tapi tak terjejas ke rasa nya tu Seri??
ReplyDeleteSalute lah Seri rajin buat bunga2 tu kaknoor pun tak rajin lah very the lmbat haha