NASI GORENG TOMYUM SEAFOOD PULAK

Seri Kandi Tanah Jauhar
1

Assalamualaikum...

NASI Goreng Tomyum lagi,  kali ini Sk masukkan seafood pulak.  Apa sahaja kalau diletakkan seafood memang akan jadi berganda sedapnya,  kan 😝😝😝
Tapi,  yang sebenarnya nak habiskan stok-stok lauk lebih yang ada dalam peti sejuk,  kah kah kah.

Sotong dari lauk Sotong Padprik yang Sk masak minggu lepas ada sikit,  Udang Goreng pun ada sikit,  Daging Sambal pun ada sikit.  Jadi kita asingkan semua dari kuahnya,  jadikan rencah dalam nasi goreng.  Pes tomyum pun memang berbaki sesudu tu,  terus lapang peti sejuk Sk,  hehehehe.


Nak resepi Nasi Goreng Tomyum
Boleh scroll ke bawah ya

Malas nak taip balik
😜
Tags

Post a Comment

1Comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.

Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com

Terima kasih

  1. Sedap sangat nengoknyaaa...lama x masak ..dan memasak hahahaha

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!