SALAM SEJAHTERA.. teman-temanku.. Dah belajar mencanai sekarang kita tengok macammana nak pindahkan doh yang telah dicanai ke dalam acuan ya. Teknik ini penting juga supaya doh tidak pecah semasa dipindahkan.
Ha, yang ni cara nak tutup pai yang telah diisi inti. Nasib baik masuk kelas,kalau tak mahunya saya canai panjang-panjang satu persatu.. haha. Sekali lagi terima kasih pada Shasha yang mengajar dan Kak Asnah yang menjemput.
Tunggu nanti saya entri resepi Chicken Pie ya. Nampak sama tapi memang tak sama dari segi adunan crust dan intinya tu dah tentunya ayamkan.. Jadi, jumpa nanti ya..
bersama hasil masakan kami.. chicken pie
salam yus..akak tengah tunggu ni nak blajor wat chicken pie ..tak sabo lah..cpt sikit ye.
ReplyDeletewah,
ReplyDeleteterornye buat pai,
hehe~
Jemput datang blog ni,
http://zaidharis-leechmiracle.blogspot.com/
salam, datin.. i'm comin.. hehe
ReplyDeleteZaidharis, belum terror lagi.. bru bljr.. huhu
hai cik sari,
ReplyDeletedah teror dah tu,
hehe~