ASSALAMUALAIKUM.. dah hampir petang ni, ramai yang mengantuk nampaknya. Jom tengok bagaimana cara untuk mencanai kulit pai supaya mudah diletakkan dalam acuan. Sebenarnyakan.. saya berkongsi video ini untuk kawan-kawan yang baru nak belajar macam saya nilah. Ingat lagi dulu-dulu masa belajar tak pakai cikgu, hampeh sungguh rupa pai saya. Jadi sesiapa yang nak belajar bolehlah tuntut ilmu ni ya..
Untuk resepi pai, sila klik sini
Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.
Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih