Assalamualaikum WBT
SABTU.. sarapan di rumah, macam selalu la.. nasi goreng dan telur setengah masak. Lontong pun ada sikit lagi. Tengahari tu memang takde plan la nak masak apa.. Pak Inche ajak makan Nasi Daun Pisang Ashoka. Ingatkan, dia nak pergi cawangan Adda Heights, dah sampai depan Dataran Bandaraya baru Sk perasan, lain jalan. Dahlah dah tak berapa nak tengahari, risau tak ada lauk dah nanti.
Kalau gi kedai mamak suka tengok hand writing pekerja dia, mmg gulung2 tulisannya :D
ReplyDeletenasibaik ada lg lauk ayam tu kan
ReplyDeletepapadom tu menggoda sungguh aih
ReplyDeleteboleh tahan juga harga RM52 untuk makan tengah hari...itu harga zaman sekarang
ReplyDeleteAyam varuval yg glamer masa pkp... tp x pernah lg try buat
ReplyDeleteDia tulis jawi ke tu? Tapi tak boleh baca tulisan dia.
ReplyDeleteDapnye, SK... nasi daun pishaanggg...
Hahahaha...nak komen yang sama jugak🤭
DeleteMak oiii....dia tulish Arab......hahaha...terliur tengok makanan tu semua...
ReplyDelete