KEJUTAN DI HARI BUKAN HARI JADI - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KEJUTAN DI HARI BUKAN HARI JADI

Assalamualaikum...

SURPRISE balik kerja petang tadi bila disuruh buka kotak bersampul merah jambu dengan corak flamingo yang diletakkan di atas meja kunci. Hurmmm.. tengok saiz kotak, tahu dah tu handphone. Kenapa nak bagi handphone tetiba lak ni😁😁😍🤩😘

Dan.. seperti dijangka, memang handphone pun. Sekarang tengah guna untuk update entry baru.. ialah.. to yang uols baca ni laaa.. Sk update guna handphone baru tau, hahahaha. 

Mastermind yang soh babah belikan bonda handphone. Bonda soh beli lain, dia soh babah beli lain.. Sabo ajelah.. dah lari bajet bonda nak minta benda tu... Huhuhu.

7 comments:

  1. Hehe cute Iman..buat muka sedih.

    Hand phone Baru 👍..

    takpe boleh Minta babah beli next month.....

    ReplyDelete
  2. Kalau hari jadi tentu lebih uump hadiahnya.

    ReplyDelete
  3. muka iman tak boleh blahh..hahhhahaha

    ReplyDelete
  4. ni entry win for today! hp baru ni, kenapa sedih haahah

    ReplyDelete
  5. Hahahaha.... sampai laaa ni kita tak reti dan mahir update guna handphone.. lagi dah interface baru ni, lagi lee tak reti...

    ReplyDelete
  6. Apo nak buek... tak dapat den nak nolong eh Iman oiii.... ahaks!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih