TAWARAN HEBAT KBBM & 10.10 SALES AURORA ,PG JEWEL ,PG GOLD MUSEUM DI PG MALL - Alam Sari Di Tanah Jauhar

TAWARAN HEBAT KBBM & 10.10 SALES AURORA ,PG JEWEL ,PG GOLD MUSEUM DI PG MALL

Assalamualaikum...

DIAM tak diam, dah seminggu kita berada di bulan Oktober, kan. Siapa yang suka shopping online macam Sk tentunya pertukaran bulan sentiasa di tunggu-tunggu. Bila bulan dah bertukar, tunggu tarikh pulak. Yang tegar tu mesti tahu sangatlah, tunggu 7/7 la.. 8/8 la... 9/9 laaa.. dan sekarang tak sabar nau nau nak tunggu 10/10.. siapa tu... baik mengaku sekarang 😜

Dan.. PG Mall adalah antara aplikasi membeli belah dalam talian yang paling Sk senangi dan sukai. Dengan paparan yang lebih mudah untuk kita terokai, barangan yang ditawarkan menepati keperluan dan pastinya bajet kita. PG Mall merupakan platform E-Dagang yang pertama di Malaysia tau, malah ia satu-satunya yang bertapak di Malaysia sejak tiga tahun lepas (2017) dan tersenarai antara tiga platform beli belah dalam talian yang paling diminati  di dalam laporan Iprice

PG Mall juga menerima semua bentuk bayaran e-wallet dalam urusan pembelian.

Proudly Local

Sepanjang bulan Julai hingga December tahun ini juga, PG Mall mengadakan kempen PROUDLY Local di mana anda boleh mendapatkan baucer yang menawarkan potongan harga RM20 dengan setiap pembelian minima RM50 dan potongan harga RM30 dengan setiap pembelian minima RM100. Anda hanya perlu memasukkan kod kupon KBBM20 jika membuat pembelian minima RM50 dan kod kupon KBBM30 jika pembelian anda lebih dari RM100. Anda boleh gunakan Essentials Home Product yang menggunakan hashtag #BarangBaikBarangkita atau boleh terus klik link berikut

https://pgmall.my/proudly-local-campaign


Aurora Italia 10.10 Sale

Wanita dan perhiasan, ibarat irama dan lagu, sukar dipisahkan.
Bagi menghargai wanita, Aurora Italia mengadakan Aurora Italia 10.10 sale iaitu sehari sahaja jualan fantastic iaitu pada 10 Oktober 2020 dengan menawarkan potongan RM110 tanpa pembelian minima. Maksudnya, semua dapat potongan RM110, best tak best? Untuk maklumat lanjut, boleh klik

PG Jewel

Tawaran terbaik  tentunya Super Sales yang bermula dari 9 Oktober sehingga  11 Oktober 2020 yang menawarkan harga terus dari kilang serta penghantaran percuma. Jangan lepaskan peluang menjadi 100 pelanggan pertama yang akan mendapat hadiah misteri dari PG Jewel. Jomlah cuci mata di PG Jewel, klik link ini 


PG Gold Museum

Selain tu, Sk nak ajak jugak anda shopping di PG Gold Museum yang turut menawarkan harga istimewa sepanjang tiga hari tersebut dengan pelbagai gold bar serta design menarik, orang puteh kata.. Stay Tuned and Save The Date... gitu... nak tengok design terkini boleh klik



Dah.. apa tunggu lagi, jom shopping di PG Mall sekarang

Untuk maklumat lanjut boleh layari

  Website: www.pgmall.my 

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : PG MALL OFFICIAL https://t.me/pgmallofficial001

#PGMall #PGJewel #Aurora #PGGoldMuseum #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #FreeShipping #1010sale 


4 comments:

  1. IONQQ menyediakan permainan poker, domino99, bandarq, bandarpoker,aduq,sakong,perang bacarat dan capsa :D
    ayo ditunggu apa lagi
    WA : +855 1537 3217

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih