TORNADO CAKE - Alam Sari Di Tanah Jauhar

TORNADO CAKE

 Assalamualaikum...



GAMBAR dari facebook penjual
Macam mana dalam gambar ni
macam tulah rupa bila dapat...
gabungan cheese dan coklat tidak pernah menghampakan

Pengalaman Sk sebagai bakers pencen
kebanyakan kek yang viral sekarang
dulu pernah jer viral di kalangan blogger
jangkit menjangkit bila semakin ramai yang kongsi

berbalik kepada Tornado Cake ni
Sk rekomen anda yang berada di JB untuk beli
Sk pun nak me-repeat ni
hihi

Whatsapp jer

01807820751



6 comments:

  1. Allah, ritu dapat macam tak kena tekak. Hahaha macam serik nak cuba. Tapi Mengoda la yang ni.. :p

    ReplyDelete
  2. bergetar segala insulin dalam badan saya masa first tiime makan kek ni hahaha...manis tapi sedap!

    ReplyDelete
  3. permainan poker dengan pelayanan CS yang ramah dan terbaik hanya di IONQQ :D
    WA: +855 1537 3217

    ReplyDelete
  4. MashaAllah, terliur!! Tak pernah try Tornado Cake... Takut gian pulak.. Hahahaha.. Next month la.. bulan ni jaga lagi. tahan dulu.. Huhu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih