Assalamualaikum WBT
PUSING-PUSING tu jer la lauk yang dimasak kat rumah Sk ni. Tak kari, sambal.. Tak sambal kari 😆. Kari.. sambal.. kari.. sambal. Kalau ada cadangan lauk lain, akan terdengarlah suara bantahan. Macam semalam, kununnya nak la masak Udang Masak Lemak Cili Api. Dia punya tanak lauk tu sanggup pulak makan nasi lauk kari kat kedai mamak. Rasakan, tak sedap lauk kari mamak tu, hahahaha.
ya allah tgk ayam goreng tu.. nak sikit :p hahahha
ReplyDeleteOkeh! Tunggu cerita Iman pulak! #taksabar
ReplyDeleteNampak sedap, ok! Kari sotong. Tak pernah masak sotong tak potong, kelar-kelar je. Nampak menarik pula.
ReplyDeletedulu dulu macam takde kena join kelab, ada koko setiap petang rabu je. dulu saya ambil kraft batik dan kompang
ReplyDeletehahaha... x kari, kicap, itu je lah kat rumah sy kak.. hahhaha... tp sotong kari ni mmg x pernah jejak dapur rumah sy... selalu sotong kicap je ataupun sotong sambal
ReplyDeleteKadang tak perasan balik-balik masak benda yang sama. Tapi kalau dah suka yang itu itu juga, apa salahnya kan SK. Yang penting perut kenyang, hati pun sonang hahahahaa.
ReplyDeletesedapnya...tergolek sotong dlm kuah kari pekat...
ReplyDelete