BELI BAHAN BUAT CHEESE LOTUS BISCOFF - Alam Sari Di Tanah Jauhar

BELI BAHAN BUAT CHEESE LOTUS BISCOFF

 Assalamualaikum...


BELI cream cheese 2 kilo
Lotus Biscoff 2 bungkus
Lotus Spread 2 botol

tak tahulah apa akan terjadi nanti
tart kah
kek kah
angan-angan sahajakah
atau angan-angan kan jadi kenyataan

Sejak pencen baking
Acuan loyang semua dah simpan
margerin pun tak ada kat rumah
tepung gandum jer banyak.. hahaha

Yang penting oven SK masih ada nyawa, huhuhu
Malam ni kita kasi panas oven dulu la
warm up
kahhhhhhh

11 comments:

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih