Assalamualaikum WBT
TOK sah berangan nak jadi permaisuri sangat ya, lepas check-out Thistle Johor Bahru, makna, berakhirlah impianmu. Dah namapun raja sehari, kan.. hahaha.
Pak Inche ajak ke Pendas, lama tak makan ketam, katanya. Ada-ada jer la dia ni.. tapi sampai Pendas, tengok gerai ikan yang selalu kami pergi tu tutup. Tak tahulah memang tak buka atau memang tutup hari tu, sebab biasa Pak Inche datang hari ahad, kan. Tengok-tengok gerai yang lain, kebanyakannya sedang membersihkan gerai masing-masing. Agaknya dah habis berniaga la, jarum jam menunjukkan hampir ke angka 1.
Yang penting pak inche dapat telur kicap dia.... hehehhe
ReplyDeleteAlaaa...sedapnya sambal ketam...
ReplyDeleteKetam sambal sedap tapi fikir banyak kali nak makan sebab malas nak kopek. Hahahaa
ReplyDeleteSy x brp suka ketam tp sampai skrg masih teringat² ketam masak lemak cili api yg arwah makcik sy pernah buat dlu... lauk ketam tu lah yg paling mantop bg yg bkn peminat ketam mcm sy
ReplyDeleteLama tak makan ketam, asyik jumpa yg kecik2 je...
ReplyDeleteehh murah lah ketam sekilo RM25. tu.. sedapnya especially ada telur
ReplyDelete