AYAM GORENG ADIGUN - Alam Sari Di Tanah Jauhar

AYAM GORENG ADIGUN

ASSALAMUALAIKUM...
SELAMAT pagi Isnin... hari ini hari terakhir bulan Mei, esok bulan Jun menanti. Rasa macam bersemangat hari ni, tak tahulah kenapa, mungkin pasal cuti tiga hari dan saya dapat bermalas-malasan di rumah semalam.. hehe.

Malas punya pasal, malam tadi saya tidak memasak. Tapi En Hubby saya goreng ayam ala-ala Kentucky Fried Chicken. Tapi ayam yang patutnya kuning keemasan jadi coklat mungkin pasal tak ada supervisor bertugas.. ahakz! Layan gambar jerlah...




beli jer tepung kentucky ni...



ada banyak.. suka hatilah nak belasah sorang berapa ketul pun.. hehe..

2 comments:

  1. Coklat pun coklatlah...janji cik abang tu rajin nak tolong gorengkan! Untung badan, tinggal makan je!

    ReplyDelete
  2. sedapnya ayam goreng, nak cicah ngan sos....

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih