MAKAN SHELL OUT DI NASI ROYALE JB - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MAKAN SHELL OUT DI NASI ROYALE JB

 Assalamualaikum...


NASI ROYALE JB dah ada menu-menu lain antaranya Shell Out.
Satu hidangan Shell Out untuk seorang makan RM25
Boleh tambah nasi kalau nak makan dua orang, memang tak habislah seorang kekupang banyak ni
Ada lokan, kepah dan lala juga, udang tiga ekor dan seekor sotong, sebelah ketam


Sk kongsi berdua dengan Iman
Sebab Iman tak makan kupang, kepah dan lokan, Sk infaqkan udang, sotong dan ketam pada beliau, haha, SK cuma ambil satu udang jer. Boleh tahan jugaklah rasa masakan Shell Out di sini jika nak dibandingkan dengan Mak Lam di Sungai Rengit tu, huhu.


Asalnya nak makan Nasi Royale tapi masa sampai, tinggal satu set jer lagi.
Tapi... lauk nasi royale masih ada lagi, kenapalah tak rekomen jer kami makan dengan nasi putih tu, jadilah nasi kandar biasa kan. Sabar ajelah, dah rezeki kot nak makan Shell Out, huhuhu.

Burppp.. Alhamdulilllah.

Nasi Royale JB yang pernah Sk ceritakan DI SINI
 kini telah berpindah ya..

Nasi Royale JB

NO. 577, Jalan jaya sepakat, Kampung Jaya Sepakat, 81400 Senai, Johor

Telefon 018 7934005




5 comments:

  1. mungkin dia pun tak terfikir ekk..takpe lah, dapat juga rasa menu lain kannn

    ReplyDelete
  2. Bestnya bershellout. Ratah seafood memang sedap sangat ni.

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap...apa jer yang tak sedap kat dalam blog ni...semua buat terliur...hahahaha

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih