10 DAERAH DALAM NEGERI JOHOR - Alam Sari Di Tanah Jauhar

10 DAERAH DALAM NEGERI JOHOR

Assalamualaikum... 

RENTAS DAERAH 


Untuk orang Johor yang masih lagi tak faham Daerah tu kat mana utk PKPB ini. 

Johor ada 10 Daerah je.. 

Skudai, Pasir Gudang, Iskandar Puteri, Gelang Patah.. tempat ini semua dalam daerah Johor Bahru ya. 

*Perkongsian dari rakan fb



6 comments:

  1. Lepas ni dah tak boleh rentas daerah lah.

    ReplyDelete
  2. Wah, baru tahu Johor ada 10 daerag. Saya pernah sampai 9 daerah. Mersing sahaja saya belum pernah sampai.

    ReplyDelete
  3. Kan Kak, kalau jenis tak faham, asyik laaa tanyaaa

    ReplyDelete
  4. hari ni kita belajar peta negeri johor :) hehehe

    ReplyDelete
  5. saya Taman Teratai dalam daerah Kulaijaya sebab under mukim Senai..huhuhu..

    ReplyDelete
  6. x boleh rentas daerah ke masa PKPB nih? ingtkan xleh rentas negeri je

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih