SEPI SEBUAH BANDARAYA BERSEJARAH - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SEPI SEBUAH BANDARAYA BERSEJARAH

Assalamualaikum...


KITA layankan orang nak balik kampung Melaka
hahahahahaha


Akibat banyak makan tapi malas bersenam.. redho jerlah mok mok nau nau sekarang ni


Jumpa pokok monstera besauuuuu 


Ini baru monsteraaaaa


Di mana pelencong-pelencong?


Sunyi


kereta lalu sebiji.. sebiji.. hahah


Tak pernah gambar kat kincir angin ni, haha


Gambar ngan lembuuuuuu.. ingat nak panjat sekali penuh taik burung, haha


Cuaca redup di Melaka.. tak berpeluh pun berjalan lepas tu takyah elak orang


Kawan gaduh kawan baik


Kami jer lalu kat lorong ni


Pintu bersejarah


Feeling comel pun tetap laaaa


Feeling tapak sulaiman


Feeling instagrammer


Pak Inche jalan sorang-sorang... manusia lain mana??


Tangga ke pintu hati awak


Ada orang mengeluh tengok gambar nampak perut bolat


Sekali lagi feeling instagrammer, mask tak boleh buka, ada ulishhh


Awak rasa saya rajin ke nak naik tangga?

9 comments:

  1. syoknya..da lama tak pergi jalan2 melaka...

    ReplyDelete
  2. memang nampak lengang.. puas hati la jalan orang xdak ni..
    kalau x setiap sudut nk amek gmbr tu ada orang nyelit hehe..

    ReplyDelete
  3. Bila ramai sangat orang rimas kan. Tapi bila langsung takdak orang lagi la tak syol rupanya

    ReplyDelete
  4. tak ramai org best! senang nak bergambar hehe h

    ReplyDelete
  5. Kalau anak kata ON, memang dah ku start enjin ke Melaka...ni bila ajak semua malas nak ikut, arghhh setressss Mak.. Jom Imannnnn!!!

    ReplyDelete
  6. Macam pelik jer melaka x ramai orang ni..bleh tido baring atas jalan tu ha...

    ReplyDelete
  7. Anak melayan je ambik gambar mak pak dia yang ala2 kanak-kanak tu..haha

    ReplyDelete
  8. ayo segera bergabung dengan kami hanya dengan minimal deposit 20.000
    dapatkan bonus rollingan dana refferal ditunggu apa lagi
    segera bergabung dengan kami di i*o*n*n*q*q

    ReplyDelete
  9. banyak game yang menarik di IONQQ
    ayo segera daftarkan diri anda :D
    WA : +855 1537 3217

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih