PENANGAN FILEM MAT KILAU

 Assalamualaikum wbt

TERKEJUT Sk, bila scroll post jam 12.40 hari in, entry Tonton Filem Mat Kilau telah di-view sebanyak 9552, menghampiri 10K views, dua kali ganda berbanding entry sebelum dan selepas Tonton Filem Mat Kilau. Minggu ini agak sibuk, jadi memang tak ada masa sangat nak mengkaji sambutan pembaca pada post yang lepas, tu la yang terkejut, hehehe.


Kebanyakan carian adalah harga tiket wayang Mat Kilau dan ada juga yang buat carian tentang Ali Karimi yang membawa watak Brahim. Okey, nanti kita buat ulangkaji siapa Ali Karimi ni ya Tunggu lapang sikit, banyak kerja ni haaa.. haha.

Terima kasih!


Post a Comment

5 Comments

  1. Saya punya plk pasal langkawi fire show.. Nmpk sgt org sibuk nk g langkawi kan skrg ni kan hahah

    ReplyDelete
  2. Semua orang ternanti-nanti post SK:)

    ReplyDelete
  3. Anak-anak dok api-apikan saya ajak pi tengok Mat Kilau...hihihi Depa dah 2x pi tengok...

    ReplyDelete
  4. SA masih blom sempat tengok Mat Kilau...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih