ORANG JOHOR KEMPUNAN CUTI PERISTIWA

 Assalamualaikum...


HARAPAN rakyat Johor nak menikmati cuti hari ini punah bila pasukan Johor Darul Ta'zim tewas dengan Kuala Lumpur City FC dalam perlawanan akhir Piala Malaysia, malam tadi. 

Sk pulak, menang tak menang, tetaplah kena bertugas. Hari ini berlangsung Program Bicara Integriti anjuran Unit Integriti, syarikat tempat Sk berkerja. Tapi, kalau menang semalam, kami yang terlibat kursus ni, dapat cuti ganti esok. Tak ada rezeki, takkanlah nak cari batu belah batu bertangkup pulak, hahaha.

Program dah nak mula ni, nanti kita cerita pasal makan pulak ya.

See u when i see u
❤️


Post a Comment

6 Comments

  1. Adat bertanding kan...menanh kalah tu...apapun game smlm best...

    ReplyDelete
  2. kasi chance orang kay ell pegang piala eh :p
    cuti ke tak cuti, keje tetap jalan mcam biasa

    ReplyDelete
  3. rezeki kena share2 agaknya... tak kan asik JDT jer nak menang kan.. hihi

    ReplyDelete
  4. Kita pula tunggu kot2 KL cuti, nak menumpang haha...

    ReplyDelete
  5. Adat permainan.... cam tu lah....

    ReplyDelete
  6. Adat perlawanan..Ada kalah ada menang..
    Tak pa esok KL & Johor sama2 dapat cuti🤭

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih