Assalamualaikum...
SEMENJAK dua ni, dah tak berapa rajin nak makan di luar setiap hari Jumaat. Sendiri akan tawarkan diri untuk memasak walaupun dah penat baring buat kerja rumah. Alang-alang dah duduk rumah, kita sediakan malam malam sekali walaupun boleh jer nak suruh Pak Inche tapau makanan di pasar malam Uda.
Tanjung dawai memang syurga ikan kering!
ReplyDeleteNampak sedap2 belaka
ReplyDeleteUih...Kari SK tak cukup sedap lagi ka?
ReplyDeleteNampak kari SK pecah minyak berlinang dah..Saja PI nak nak jadi menantu yang baik.Pandai ambil hati mak mentua
masakan sotong goreng kunyit mudah mudah je. Sedap tu kalau ditambah daun kari. Bau kari naik.
ReplyDeleteMungkin air tangan mak lain sikit rasanya. Kena berguru tu nampaknya kak. Hihi
ikan kering sekarang memang ada masalah,, isi dalam peti keras, isi kat luar je rosak.
ReplyDelete