BUFET ALA BAZAR 28 HARI KEMBALI LAGI DI PULAI SPRINGS RESORT

Seri Kandi Tanah Jauhar
9

 Assalamualaikum WBT

๐ŸŒ™Bufet Ramadhan yang amat dinanti-nantikan di Pulai Springs Resort iaitu Bufet ala Bazar 28 Hari kembali lagi! Nikmati lebih daripada 250 juadah termasuklah makanan ala kampung dengan konsep bazar yang terpanjang setakat ini! ๐ŸŒ™ 

Selain makanan ala kampung, Bufet Ala Bazar 28 Hari juga menawarkan banyakkkkk menu viral yang pastinya sukar ditemui di mana-mana bufet lain.

๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘– ๐พ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘Ž๐‘™๐‘Ž ๐‘ƒ๐‘ข๐‘™๐‘Ž๐‘–






 ๐‘†๐‘ข๐‘ ๐‘‡๐‘ข๐‘™๐‘Ž๐‘›๐‘” ๐‘€๐‘’๐‘Ÿ๐‘Žโ„Ž



Chilli Butter Clam

๐ต๐ต๐‘„ & ๐‘†๐‘Ž๐‘ก๐‘Ž๐‘ฆ









๐‘†๐‘ข๐‘ ๐‘ƒ๐‘œ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ


Asam Pedas Pulai dan Masak Lemak Cili Api



๐บ๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘Ž ๐‘ƒ๐‘Ž๐‘‘๐‘Ž๐‘›๐‘œ ๐ถโ„Ž๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘’ ๐‘Šโ„Ž๐‘’๐‘’๐‘™


๐‘†๐ถ๐‘‡ -๐‘†๐‘’๐‘Ž๐‘“๐‘œ๐‘œ๐‘‘ ๐ถ๐‘’๐‘™๐‘ข๐‘ ๐‘‡๐‘’๐‘๐‘ข๐‘›๐‘”

๐พ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘› ๐น๐‘Ÿ๐‘–๐‘’๐‘‘ ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘™๐‘Ž ๐‘ƒ๐‘ข๐‘™๐‘Ž๐‘–

 ๐‘‚๐‘‘๐‘’๐‘›-๐‘œ๐‘‘๐‘’๐‘›


๐‘€๐‘ข๐‘Ÿ๐‘ก๐‘Ž๐‘๐‘Ž๐‘˜ ๐ถโ„Ž๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘’

๐‘…๐‘œ๐‘ก๐‘– ๐ฝ๐‘œโ„Ž๐‘›

๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘– ๐พ๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘๐‘ข

๐ฟ๐‘œ๐‘๐‘˜๐‘โ„Ž๐‘–๐‘›๐‘”

 ๐พ๐‘Ž๐‘š๐‘๐‘–๐‘›๐‘” ๐บ๐‘œ๐‘™๐‘’๐‘˜

๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘– ๐ด๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ ๐‘Ž๐‘™๐‘Ž ๐‘ƒ๐‘ข๐‘™๐‘Ž๐‘–


๐‘€๐‘’๐‘’ ๐พ๐‘œ๐‘™๐‘œ๐‘˜ ๐‘Ž๐‘™๐‘Ž ๐‘ƒ๐‘ข๐‘™๐‘Ž๐‘–

๐‘†โ„Ž๐‘Ž๐‘ค๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘š๐‘Ž ๐‘Ž๐‘™๐‘Ž ๐‘ƒ๐‘ข๐‘™๐‘Ž๐‘–

๐ท๐‘ข๐‘Ÿ๐‘–๐‘Ž๐‘› ๐บ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘”

๐พ๐‘ข๐‘›๐‘Ž๐‘“๐‘Ž


Dan banyak lagiiii.... 

v

v

v

v

v








Pelbagai jenis kerabu dan pembuka selera




Makanan Hari Raya seperti ketupat nasi, ketupat palas, rendang dan serunding.



Aneka Dimsum


Coconut shake


Pelbagai buah-buahan tempatan


Dessertsssss!





Kek, Tart dan Cream Puff


Aiskrim aneka perisa




Cendol dan Ais Kacang!



Pilihan minuman panas dan sejuk

๐ŸฟSambil berbuka, boleh juga enjoy "movie under the stars" di outdoor garden ๐ŸŽฌ


.


๐Ÿ—“Tarikh Promosi: 13 Mac - 9 April 2024


✅Nama Restoran : Gleneagles Terrace Restaurant, Pulai Springs Resort, Johor Bahru 




๐Ÿ•ฐMasa: 6.30pm to 9.00pm


.


๐Ÿ•Œ๐’๐ฎ๐ซ๐š๐ฎ ๐๐ข๐ฌ๐ž๐๐ข๐š๐ค๐š๐ง 


๐Ÿš˜๐๐š๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€  


.


๐—จ๐—ก๐—ง๐—จ๐—ž ๐—ง๐—˜๐— ๐—ฃ๐—”๐—›๐—”๐—ก:


๐Ÿ“ฑWhatsApp: +6016-733 2918 atau  +6016-733 2919


๐Ÿ“ฒWhatsApp Direct Link: https://wa.link/6yn7p5 / https://wa.link/u7rilp


๐ŸŒOnline: https://www.pulaisprings.com/deals/f-and-b-promotions/bufet-ala-bazar-28-hari-1




✅๐๐‘๐Ž๐Œ๐Ž๐’๐ˆ ๐“๐„๐Œ๐๐€๐‡๐€๐ MINGGU PERTAMA RAMADAN (JIMAT RM15)


(Tarikh makan: 13 Mac - 19 Mac 2024)




๐Ÿ‘‰RM 123.00 nett (dewasa)


๐Ÿ‘‰RM 61.50 nett (kanak-kanak - 4 hingga 12 tahun)


(dengan pembayaran penuh)


* ๐’”๐’†๐’Ž๐’–๐’‚ ๐’‰๐’‚๐’“๐’ˆ๐’‚ ๐’”๐’–๐’…๐’‚๐’‰ ๐’•๐’†๐’“๐’Ž๐’‚๐’”๐’–๐’Œ ๐‘บ๐‘บ๐‘ป


.....


✅๐‡๐€๐‘๐†๐€ ๐๐ˆ๐€๐’๐€:


๐Ÿ‘‰RM 138.00 nett (dewasa)


๐Ÿ‘‰RM 69.00 nett (kanak-kanak - 4 - 12 tahun)


* Bayar 10 dewasa, 1 dewasa makan percuma (tidak boleh bergabung dengan mana-mana promosi


Post a Comment

9Comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.

Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com

Terima kasih

  1. Menarik sungguh buat ala bazar gini. Tapi terus tak tau nak pilih apa...banyak sungguh pilihan menggoda ๐Ÿ˜ƒ

    ReplyDelete
  2. Aduhai...menariknya buffet dia..RM138 nett ye harganya...ntah bila la dapat pi berbuka buffet macam ni...

    ReplyDelete
  3. kita dah pergi.. memang banyak sangat makanan.

    ReplyDelete
  4. Kecur scroll ke bawah Kakk.. tahan jejes..
    Sini makan memangs edap.. belum ada rezeki ke sini...

    ReplyDelete
  5. ish rambang mata nak pilih ni...lepas berbuka sikit kena solat maghrib dulu ni kalau macam ni...baru sedap nak lajak ..Kalau saya boleh tak kyusuk solat dik ingat makanan sedap๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
  6. sedapnya tgk menu buffet ala bazar tu..kunafa color pink mmg rare....menu chilli butter clam tu jrg jumpa kt buffet

    ReplyDelete
  7. Bestnya ada menu raya jugak. Meriah sos Chilli Butter Clam tu haa. Warong celup tepung tu wajiblah terjah boleh ratah menu menu celup tepung.

    ReplyDelete
  8. Seronoknya jadi warga JDT.
    Macam-macam juadah boleh dinikmati. Sedap-sedap pula tu. Entah bila boleh jejak JDT lagi.

    ReplyDelete
  9. Melihat semua aneka menu ini, confirm lah sampai Penang nanti, saya langsung cari nasi kandar ๐Ÿ˜‚..drooling sangat lihatnya

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!